Pate vegetal de naut

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mar 2016 | 7344 vizualizari

 

  Pentru zilele de post sau pentru zilele in care nu mancati decat vegetale, acest paté este foarte bun si satios perfect pentru micul dejun sau cina. Avantajul este ca este natural fara aditivi si se face in cateva minute.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de naut fiert
  • cozile de la o ceapa verde
  • 2-3 rosii uscate rehidratate
  • putin patrunjel verde
  • fulgi de ardei iute optional
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal de naut:

Prepararea este extrem de simpla, se pun intr-un bol mai inalt nautul fiert ( eu fierb mereu mai mult si il pastrez in cutii in frigider ) care se poate folosi si din conserva , ceapa verde taiata rondele, rosii uscate rehidratate taiata fasii , sarea, piperul si o lingura de ulei de masline. 

  Se mixeaza cu un blender plonjant utilizandu-se funcia pulse pentru a controla viteza, se fac cateva serii de pulsatii pana obtineti consistenta dorita. La final adaugam cativa fulgi de redi iute si patrunjelul maruntit si amestecam cu o lingura ca sa nu facem pasta si verdeata. Daca compozitai este prea vascoasa se poate adauga o lingura sau doua de apa ca sa nu fie prea mult ulei. 

 Ierburile aromatice se pot schimba dupa gust este excelent si cu busuioc si cu tarhon verde, in functie de preferinte. 

  Va doresc pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

24.03.2016, 15:44

o idee super

elucubratiiculinare 1

25.03.2016, 10:35

sigur este de incercat

Sylvia 1

25.03.2016, 10:39

Ma bucur ca va place sa va aduc si un burger de post ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci calite cu ardei kapia